AB Lifestyle, een sportief en hip kledingmerk voor jongvolwassen heren

Op zoek naar een hip, jong en trendy kledingmerk dat zich richt op herenkleding en accessoires? Zoek niet verder, want AB Lifestyle biedt juist dat. Het is een Nederlands merk dat pas sinds 2015 is begonnen in de modebranche. Het begon met het ontwerpen van petten, maar door de grote populariteit werd er snel uitgebreid naar andere kledingstukken gericht op heren.

Van petten naar kleding

AB Lifestyle richt zich voornamelijk op jongvolwassen mannen die er een actieve levensstijl op nahouden. Dit merk biedt kleding aan die sportief en casual zijn. In 2015 begon het bedrijf met designen van petten voor voetballers. Dit bleek zo'n succes te zijn dat de oorspronkelijke naam AB Caps werd veranderd naar AB Lifestyle. Het bedrijf ging zich meer concentreren op andere accessoires en kleding dan alleen petten. Sinds een paar jaar tijd werd AB Lifestyle een groot succes in Nederland en is het merk een gevestigde naam in de modewereld en bij de modebewuste consument.

 

AB Lifestyle blijft zich ontwikkelen

De werknemers van AB Lifestyle bestaan voornamelijk uit entrepreneurs die ieder zo zijn eigen kwaliteiten hebben. De diversiteit van het team van AB Lifestyle is groot en komen uit verschillende werelden. Zo heb je werknemers uit de fashion wereld, atleten en entrepreneurs uit de muziekwereld. Deze diversiteit zorgt ervoor dat het kledingmerk topscherp blijft en constant blijft vernieuwen. Door de kennis en ervaring uit verschillende vakgebieden te combineren blijft het AB Lifestyle andere merken voor. Overigens is AB Lifestyle niet alleen bekend in Nederland, maar maakt ook naam in het buitenland. Het doel kwalitatief goede producten te creëren staat centraal, maar niet alleen dat. De makers willen een community opbouwen, waarbij jij als consument in gaat thuis voelen.

Welke stijl heeft AB Lifestyle?

AB Lifestyle is een relatief jong merk met een hedendaagse stijl, waarbij de focus ligt op casual kleding en sportaccessoires. Ze richten zich voornamelijk op het jongvolwassenen heren segment en de kleding is redelijk neutraal. Neutraal in de zin dat er weinig bedrukking en ander opsmuk te vinden is op de kleding. Je herkent een AB Lifestyle kledingstuk aan het kenmerkende merklogo. De collectie bestaat veel uit hoodies, truien, broeken en trainingspakken voor het sporten. Je kan dit merk dus wel zien als jong en hip met neutrale en sportieve kleding. Als je een ander soortgelijke jong en hip merk zoekt is quotrell ook het overwegen waard en heeft eenzelfde benadering als AB Lifestyle.