Bierverpakking bij Emkap

Emkapak

De bierverpakking bij Emkap heeft veel soorten functies. maar ook handig om de flesjes in mee te nemen. Met de bierverpakkingen kun je bier combinaties of thema’s extra aandacht geven. Zoals de IPA’s of de Belgische biertjes. Als cadeau is het ook ideaal. Door de speciale verpakking maak je van het biertje iets extra het is een erg origineel cadeau. Je kunt de bierverpakking ook laten bedrukken naar wens.

Er zijn veel soorten keuzes voor de bierverpakkingen, je kunt ze op veel manieren aanzienlijk verkopen. Elke verpakking is beschikbaar of je nu opzoek bent naar een neutrale verpakking, of juist een bedrukte bierverpakking of een bijpassende bierkrat van hout bij Emkapak zijn wij verpakkingsspecialist. Alles wordt ook op maat gemaakt. Het assortiment is verdeeld in 4 categorieën.

flessen verzenden

De 4 categorieën van bierverpakking bij Emkap

Bierdozen. Dit zijn dozen die beschikbaar zijn van 1 tot 8 biertjes. Je kunt veel combinaties maken, je kunt bijvoorbeeld een bierglas in het midden plaatsen. Wij bieden veel bijpassende bierglazen, zodat jij een mooi cadeau pakket kan samenstellen. De bierdozen zijn verkrijgbaar in neutraal bruin karton, maar we bieden daarnaast ook opvallende bedrukte bierverpakkingen. Ook over de verschillende afmetingen denken we na, zo bieden we ook bijvoorbeeld verpakkingen voor ‘steinie’ flessen.

Bierdragers: van een praktische houten bierdrager waar flessen perfect inpassen tot een bijzondere houten boomschijf.

Bierkratten: onze bierkratten zijn gemaakt van 100% FSC hout en geven uw biertjes direct een perfect display!

Bier rekken: tot slot onze bier rekken