BTO is het juiste adres voor game en design laptops

btoVandaag een bericht gewijd aan een partij die ik erg hoog heb zitten, namelijk BTO, een producent van laptops speciaal geschikt voor gamers en designers. Hen eisen aan een notebook verschillen namelijk nogal van die van een reguliere particulier. Bijvoorbeeld op het gebied van opslag, verwerkingssnelheid, koeling en dergelijke kunnen de wensen nogal uiteenlopen.

Videokaart, processor en cooler zijn van de hoogste kwaliteit

Vandaag zal ik iets dieper ingaan op een bepaald type model dat zij produceren, te weten de BTO U-Book 14CL16 SSD quad-core Full HD IPS. Da’s een hele mond vol, maar waar het op neerkomt bij dit type is dat ie uitermate geschikt is voor designers en gamers. De videokaart is er een van Intel Iris Pro 5200, een uitzonderlijk goed model. Deze krachtige kaart is wonderwel klein en waar je dus normaal gesproken aan een flink model zat te denken bij een kaart als deze, kan de vernieuwde en recent uitgekomen versie nu eindelijk worden toegepast in compacte laptops. Met z’n 14 inch is het namelijk een heel handzame laptop en dat is natuurlijk bijzonder prettig.

29

Ook de cooling zelf is echt uniek en bijzonder goed. In combinatie met de videokaart kan precies aan het soort wensen worden voldaan die gamers en designers hebben. Denk daar ook nog eens een goede processor, harddisk en extra geheugen bij en de Intel Turbo mogelijkheid en je wéét gewoon dat je hiermee een bijzonder model in huis haalt. Bovendien doe je dat ook nog eens voor een prijs die we ons nog maar enkele tijd geleden echt niet voor mogelijk konden houden. Voor deze notebook van BTO zit je nét iets over de duizend euro en voor wat je er allemaal voor terugkrijgt is dat echt ongelooflijk!

27