De nieuwste Nike air max 1 cadeau!

nike air max

nike air maxHet kopen van sneakers is een leuke bezigheid. Er zijn natuurlijk enorm veel soorten merken, modellen en kleuren sneakers en dit zorgt ervoor dat het juist zo leuk is om opzoek te gaan naar het juiste paar. Ik koop mijn schoenen altijd op de website van The Sneaker. Dit doe ik omdat je hier de nieuwste modellen vindt. Pas geleden vond ik hier de nieuwste Nike air max 1 voor een mooie prijs. Ik zocht deze schoenen omdat ik de cadeau wilde geven aan een vriend van me. Hij wilde dit model al erg lang hebben en ik vond dit wel een mooie gelegenheid.

nikeIk wist dat hij de schoenen in het blauw wilde hebben en gelukkig werd dit aangeboden op de website. Ik heb hier zelf vaak mijn schoenen gekocht en hier heb ik veel positieve herrineringen aan over gehouden. Ze zorgen er bijvoorbeeld altijd voor dat jij je aankoop op tijd binnenkrijgt. Hieronder een korte omschrijving van de nieuwste Nike air max 1:

  • Kleuren: bruin, blauw en grijs
  • Materiaal: denim en leer
  • Laag model

Ik besloot om de schoenen te bestellen en ik kon niet wachten tot dat ze binnen zouden komen.

Leuk cadeau!

De schoenen kwamen al snel binnen en daar was ik erg blij mee. Ik gaf ze op zijn verjaardag en hij vond dit echt een top cadeau. Dit was precies wat hij wilde hebben en hij heeft ze meteen aangedaan. Ze zaten erg lekker en ze zagen er goed uit!sneaker