Deze rijschool Arnhem heeft goede pakketten

rijlessen

wesseldijkIk ben sinds vorige week trotse eigenaar van een rijbewijs B. Ik had dit gedaan via de rijschool Arnhem Wesseldijk. Mijn ouders hadden alles betaald en ik ben hun hier dan ook heel dankbaar voor. Ik kreeg dit cadeau voor zowel mijn verjaardag als mijn diploma. Wel gaven zij als eis mee dat ik alleen maar zevens op mijn eindlijst had staan. Gelukkig was dit het geval, al kosten het mij wel drie hertentamens. Maar nu kan ik dus mooi de auto van mijn moeder gebruiken wanneer ik bijvoorbeeld naar de stad of mijn vrienden ga.

Ik voel mij nu dan ook gelijk een stuk vrijer, ik kan nu namelijk gaan wanneer ik wil. Natuurlijk kan ik ook altijd nog de bus of trein pakken, echter zit ik dan wel gebonden aan vaste tijden. Verder wil ik mijn complimenten aan de rijschool geven. Verkeersschool Wesseldijk is wat mij betreft dan ook een echte aanrader.

rijschool arnhem

Dit is wat je kunt verwachten

Toen ik moest uitzoeken waar ik rijlessen wilde nemen duurde het niet lang voordat ik uit kwam bij deze rijschool Arnhem. Vooral dat ik het volgende pakket zag:

  • 20 lessen á 60 minuten
  • praktijkexamen
  • Evt herexamen
  • € 1149,-

 

rijlessen

Gelijk over de streep

Natuurlijk had ik ook nog verder gekeken. Echter was Wesseldijk naar mijn mening echt de goedkoopste. Ik wilde mijn ouders dan ook niet teveel laten betalen. Ik kan dan ook niet anders dan deze firma aan jullie aanraden. De begeleiding over de rijlessen die zij mij gaven was echt top. Ik denk dan ook dat ik mede mijn rij instructeur alles ineens gehaald had. Dus doe je voordeel met deze tip!