Een coverband boeken: succes verzekerd

Een coverband boeken voor je feest is een ticket voor succes. Je kunt het zien als een kruising tussen een DJ en een bandje dat een eigen repertoire heeft. Het is van allebei het beste: je hebt livemuziek en kunt elk nummer aanvragen dat je maar wilt. Een coverband is geschikt voor bijna alle evenementen, m.u.v. ceremonieën waar rustige piano- of harpmuziek gepast is.

Online uitzoeken welke band bij jou past

Een coverband boeken is online te regelen. Nu zul je denken, een band boeken die je nog nooit hebt horen spelen, is toch geen goed idee? Dat klopt niet helemaal. Wanneer je via entertainmentbureau Evenses een band, een zanger/zangeres of een andere act bestelt, kun je ervan uitgaan dat er kwaliteit geleverd wordt. Er komt niet zomaar een bandje. Nee, er komt een band die bestaat uit muzikanten die hun kunnen al hebben bewezen. Het is immers van groot belang dat men tevreden is. Muzikanten die in een coverband spelen, moeten hun instrument door en door kennen, maar ook interactie met het publiek kunnen voeren. Als ze er ‘sloom’ bij staan, is de beloofde spetterende sfeer ver te zoeken.

 

Een coverband die alles speelt of juist een ‘tribute’-band?

Er zijn bij Evenses cover bands te boeken die spelen als een tot de verbeelding sprekende band, vaak uit vervlogen tijden. Als je megafan bent van de Beatles, kun je een band laten komen die alle nummers van die band zo goed speelt dat je je, als je je ogen dicht doet, een halve eeuw terug in de tijd waant. Wat ook superleuk is, is om een ‘tribute to ABBA’-band te laten komen. Dat zijn van die lekkere meezingers die garant staan voor een heel goede feestsfeer. De band, die via Evenses in te huren is, heeft originele jaren zeventig-kleren aan en neemt je mee op reis in het verleden. Genieten geblazen! Ga je toch liever voor een band die overál in thuis is, dan heb je meteen ook de zekerheid dat alle gasten op je feest de muziek geweldig vinden.