Geweldig mooie beelden van steen

beelden van steen

Als cadeau, mooie beelden van steen laten maken. Niet zomaar kunst, maar kunst wat op het moment van maken, wordt verzonnen. Hiervoor moet je eens bij de kunstenares  Fieke de Roij gaan kijken. Zij werkt vanuit haar eigen atelier en verzint de mooiste creaties. Allemaal abstracte kunst en dit is zeker de moeite waard om hier eens een bezoek aan te brengen. Ook via haar website kan je al een kijkje nemen naar de geweldige ontwerpen die zij al heeft gemaakt. Omdat ik op zoek was naar een bijzonder mooi cadeau, ben ik hier in dit atelier terecht gekomen.  beelden van steen

Geweldige abstracte beelden van steen

Wat heb ik mijn ogen uitgekeken toen ik bij de kunstenares Fieke de Roij langs ben geweest. Op het internet zag ik al zeer mooie beelden van steen voorbij komen. Toen ik bij haar was, begon zij net aan een nieuw object. Ik heb mijn ogen uitgekeken, hoe zij van een rotsbrok een zeer mooi beeld kon maken. Omdat ik heb gezien hoe zij deze maakte, was het voor mij ook nog een speciaal cadeau om aan mijn ouders te geven.

Inmiddels staat het beeld te pronken op de schouw van de open haard. Echt een geweldig stukje abstracte kunst.