Goedkoop vuurwerk kopen Rotterdam

Als het weer bijna het einde van het jaar is weet je dat het tijd is voor een ding. Dat is natuurlijk het afsteken van vuurwerk wanneer het twaalf uur is. Veel mensen in Nederland en jij waarschijnlijk ook vieren het nieuwe jaar door vuurwerk af te steken. Dit kun je doen in je achtertuin maar ook veel mensen doen dit voor op de stoep. Het is gezellig om samen met al je buren om twaalf uur elkaar de beste wensen toe te wensen en lekker met elkaar te drinken en te feesten. Maar waar ga jij jouw vuurwerk halen dat je kunt afsteken tijdens oud en nieuw? Je kunt eens gaan kijken bij vuurwerk kopen Rotterdam als je hier tenminste in de buurt woont. Je wilt natuurlijk niet uren onderweg zijn om je vuurwerk inkopen voor het jaar te doen, tenzij je teveel tijd over hebt. Veel mensen kiezen er ook voor om hun vuurwerk over de grens te kopen. 

Een groot assortiment 

Als je vuurwerk kopen Rotterdam wilt uitproberen is dit een goede aanrader. Bij deze winkel verkopen ze namelijk heel veel verschillende soorten vuurwerk. Zo kun je hier gaan kijken als je op zoek ben naar kindervuurwerk voor je kinderen. Dit moet je natuurlijk wel apart kopen omdat je niet je kinderen te zwaar vuurwerk wilt geven. Als je zelf meer van potten houdt dan kan je hier ook goed terecht want ze hebben heel veel verschillende formaten potten. Potten zijn natuurlijk ook een stuk duurder dan kindervuurwerk omdat deze veel spectaculairder zijn. 

Gebruik veiligheidsbrillen

Je wilt oud en nieuw natuurlijk knallend beginnen, maar ook met twee ogen afsluiten. Daarom is het belangrijk dat jij jezelf beschermt tegen ander vuurwerk wat in je oog kan komen. In Nederland zijn er namelijk heel veel mensen die blind worden aan een of meerdere ogen tijdens oudjaarsavond. Vaak zijn zij zelf niet onvoorzichtig met vuurwerk maar zijn omstanders dit. Bij vuurwerk kopen Rotterdam kan je ook terecht voor veiligheidsbrillen en andere beschermende middelen. Zo kun jij ongestoord je vuurwerk afsteken zonder bang te zijn dat je blind wordt. 

Een verbod

Misschien had je het vorig jaar al meegekregen maar in Nederland kan je op steeds minder plaatsen vuurwerk afsteken. Dit komt door nieuwe regels van de regering die het verbieden om voor acht uur van oudejaarsavond vuurwerk af te steken. Voorheen hoorde je altijd al een aantal weken van te voren knallen door je wijk heen. tegenwoordig mag je dus echt alleen nog vanaf acht uur vuurwerk afsteken. Ook kun je op steeds minder plaatsen in Nederland vuurwerk afsteken, zo kun je in bepaalde gemeentes al geen vuurwerk meer kopen, dit is jammer voor veel mensen.