sonpakkie_uv_shirt_kind_shark-alley-short-sleeve-turqouise-aquamarine_f (1)Modebewuste kleding

Veel ouders hebben het probleem dat hun kinderen niet in kleding willlen die door de uders als veilig worden gezien. Hiermee worden natuurlijk geen rugby shirts bedoeld. Ik heb het vooral over de zwemkleding. Veel zwemkleding heeft tegenwoordig al een UV , beschermingmaar er is ook zwemkleding dat nog veiliger is. Deze kleding wordt vaak gezien als ‘onaantrekkelijk’ en daardoor worden deze vaak genegeerd. Dit is ten onrechte ben ik zelf achter gekomen. Als er goed gezocht wordt op internet is het vaak mogelijk om erg mooie kleding te vinden die ook nog eens veilig is.

sonpakkie_pink_uv_rokje_sonpakkie_flowe_skort_cherry_papaya_fsonpakkie_wit_uv_shirt_kind_flower-vibes-short-sleeve-bianca_fSnel gevonden

Na een paar minuten zoeken op internet kwam ik al snel uit bij de website van 4activekidz. Deze website was voor mij geweldig. Ik was al snel aan het zoeken nar kleding samen met mijn dochter en we kwamen al snel uit bij UV shirts kind. Deze shirts zien er goed uit en daarnaast zijn ze ook nog eens mooi. Hierdoor is het echt mogelijk om je kind veilig te laten zwemmen en ook nog eens goed er uit te laten zien. Want dit is natuurlijk iets dat iedere ouder wil. Ik ben zelfs samen met mijn dochter op deze website gaan kijken!