LED TL Buis gekocht voor op het kantoor

osram-lumilux-t8_osramlumt8-20Voor wie nog geen goede verlichting op kantoor heeft wordt hoog tijd om hier wat aan te doen. Ikzelf ben een grote fan van een LED TL Buis, aangezien ik uit ervaring weet dat je hiermee perfect licht krijgt. Doordat het bij ons al een geruime tijd een lamp kapot was werd het nu hoog tijd om actie te ondernemen. Door het internet op te gaan in de hoop dat ik daar slagen kon was ik blijven hangen op de website van Lamp Direct. Daar wist ik meteen dat we slagen konden zonder al teveel geld ervoor uit te moeten geven. Gelukkig dat ik eerst op het internet ben wezen kijken anders was ik aardig wat geld kwijt geweest.

philips-ledtube-instantfit-electronic-ballast-(master)_ledtubevlehf-20

Voordeliger via het internet te bestellen.

 

Nooit geweten dat ik met mijn zoektocht naar een LED TL Buis via het internet voordeliger uit ben als dat ik het in de winkel zou vinden. Vreemd want in mijn ogen blijft het toch hetzelfde product. Bij het bestellen op het internet hoef je er niet de deur voor uit te gaan, nadat je de bestelling geplaatst hebt wordt het netjes bij je thuis bezorgd. Zo kan je ongestoord je werk voortzetten terwijl je nieuwe lampen onderweg zijn!osram-lumilux-t8_osramlumt8-20