logo (8)Max Tassen laten bedrukken: wat houdt dat in?
Maxtassen.nl is een groot aanbieder van tassen, die je online kunt laten bedrukken met jouw logo, slogan of persoonlijke tekst. Ben je op zoek naar een goedkoop en creatief promotiemiddel voor jouw bedrijf, goede doel of evenement, dan kies je voor de bedrukte Max Tassen. Maar wat houdt de service van Maxtassen.nl precies in? Meer hierover lees je in onderstaande tekst.

8912_735927_27886_11926601_YS

Papieren tassen, plastic tassen en katoenen tassen
Maxtassen.nl heeft diverse MaxTassen in het aanbod om te bedrukken met een logo, slogan of persoonlijke tekst. Zo kun je papieren tassen laten bedrukken, maar heb je ook de mogelijkheid om plastic tassen of katoenen tassen te voorzien van een logo of bedrijfsslogan. Afhankelijk van de doelgroep van jouw bedrukte tassen en het doel van de tassen, kies je een tas die bij jou past. Wil je de tassen bijvoorbeeld aan klanten geven in je winkel, dan zijn de plastic tassen van Maxtassen.nl iets voor jou. Geef je de tassen weg op een evenement in de vorm van een goodie bag, dan zijn de katoenen tassen wellicht iets voor jou, een vorm van relatiegeschenk.

Maxtassen.nl bedrukt jouw gewenste tas zoals jij dit wil

Heb je een goede tas gevonden, dan kan Maxtassen.nl deze bedrukken zoals jij dit wil. Heb je een mooi bedrijflogo dat je op de tas wil zetten, dan is dit uiteraard mogelijk. Wil je een stap verder gaan en de gehele tas laten bedrukken met een foto, dan is dit ook een mogelijkheid.