Telefoon accu gekocht

Ik vind het wel prettig om te weten dat mijn kinderen een goede Telefoon accu hebben. Hun reis naar school toe gaat vlak langs de snelweg waar ik mijn hart bij vast hou. Nu dat hij een geweldige rapport heeft ben ik op zoek gegaan naar een klein cadeautje om te geven. Vind dat hij het wel heeft verdient dan toch? 

«PhoneCases»-300x217

Door op het internet te zoeken naar een leuk telefoonhoesje ben ik terecht gekomen op de website van Smartphone fashion. Hier hebben ze diverse hoesjes welke geschikt zijn, echter hebben ze ook een accu voor de telefoon! Ik heb mijn zoon al wel eens gehoord over het feit dat zijn accu erg snel leeg gaat. Door een accu voor hem aan te schaffen hoeft hij dan geen zorgen meer te maken hiervoor, ik trouwens ook niet.

Online te bestellen!

Door op het internet te kijken maken hun het mogelijk dat je direct een telefoon accu of hoesje kan bestellen. Deze wordt zorgvuldig voor je ingepakt en vervolgens bezorgd op de locatie wat je zelf hebt opgegeven! Ik weet in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen meer hoef te maken dat hij zonder accu komt te zitten als zijn band lek is bijvoorbeeld. Dankzij zijn nieuwe accu kan hij weer enorm veel spelletjes spelen!