USB stick bedrukken doe je hier

Ik ben sinds een jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. We bieden online hulp aan voor de mensen die hier niet veel van begrijpen. Ik had een opleiding op het Rijnijssel in Presikhaaf gevolgd maar nadat ik mijn opleiding had afgerond kwam ik echter niet aan het werk. Bij elk bedrijf waar ik solliciteerde zochten ze iemand die al een aantal jaar ervaring had in het vak. Omdat ik pas net klaar was met mijn opleiding had ik dit dus nog niet. Nadat ik een aantal keer had gesolliciteerd besloot ik om voor mezelf te beginnen. Tijdens de eerste paar maanden was ik erg druk om het bedrijf uit te laten breiden. Het koste mij super veel tijd en ik was bijna niet meer thuis. Na een aantal maanden kwam mijn vriendin thuis met een kleine puppy. Ze wist dat ik altijd al een hond wilde maar te weinig tijd had om ervoor te zorgen.  Ze had op internet gezocht naar usb stick bedrukken. Zodat ik altijd een foto van de puppy bij me zou hebben


Informatie op de website

Ze kreeg erg veel resultaten toen ze zoek op usb stick bedrukken. Op de website waar ze uiteindelijk op uitkwam was erg veel informatie te vinden over het bedrijf en ze beschikken over een erg ruim assortiment. De bestelling was binnen een paar dagen binnen en ik was er erg blij mee.