Welke oorbellen draag jij graag?

My Unique Style

Vrijwel iedere vrouw draagt ze graag, oorbellen! Het is een sieraad waarmee je op subtiele wijze je outfit helemaal af kunt maken. Maar welke Oorbellen draag je graag? En is het niet leuk om eens iets anders te proberen? Oorbellen zijn sieraden die het dichts bij het gezicht gedragen worden. Ze zijn dan ook nogal bepalend voor jouw complete look. Allereerst is het goed om te bekijken welke soort oorbellen je nodig hebt. Hoeveel gaatjes heb je bijvoorbeeld? En houd je van grote, opvallende exemplaren? Of ben je meer van de subtiele kleine knopjes? Op die manier kun je gericht op zoek naar de voor jou meest geschikte oorbellen.

Probeer eens iets anders

Je weet dus welke oorbellen je normaal zou kopen, maar hoe leuk is het om juist eens iets anders te proberen? Waar jouw oorbellen soms helemaal niet meer opvallen, kun je nu rekenen op leuke complimenten. Vervang die kleine klassieke oorbellen eens voor hippe oorbellen. Draag je vaak zilveren oorbellen? Ga nu eens voor kleur! Je zult zien wat dit doet voor jouw hele uiterlijk. Het leuke is dat je ook de rest van je sieraden op jouw nieuwe oorbellen kunt afstemmen. Wanneer je bijvoorbeeld voor de leuke regenboogkleuren van de Barstuds Rainbow kiest, match je deze eenvoudig met een kleurrijke armband. De Rainbow Gem bracelet bijvoorbeeld. Een vrolijk geheel! Het is slechts nog maar een voorbeeld van de mogelijkheden. Ga vooral lekker los door online de mogelijkheden te bekijken. Onze tip? My Unique Style!

Draag ze morgen al!

Naast dat er in deze webshop enorm veel keuze is in zowel oorbellen als andere sieraden en accessoires, hoef je ook niet lang te wachten voor je ze echt kunt dragen. Als je ze namelijk voor 17 uur bestelt, kun je ze de volgende dag al dragen!