Wellnessbon cadeau geven: geef een saunabeleving cadeau

Wellnessbon cadeau geven

Wil je een wellnessbon cadeau geven? Denk dan ook eens aan een bon van Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen. Hier kun je een wellnessbon bestellen of een arrangement cadeau geven. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Wellnessbon cadeau geven van Thermen Nijmegen

Wellnessbon cadeau gevenHoudt jouw vriendin, partner, moeder of zus ook zo van de sauna? Of hij of zij dol op de verschillende wellnessbaden. Of gun je iemand een ontspannende massage of beautybehandeling? Ultieme ontspanning kun je met een wellnessbon cadeau geven. Dat maakt het een leuk cadeau voor jong en oud. Daarnaast kun je met een wellnessbon zelf bepalen hoeveel je uitgeeft. Je kunt een cadeaubon kopen met een bepaald bedrag of een compleet arrangement als cadeaubon laten maken. Hierdoor is het ook een geschikt cadeau voor elk budget.

Geef een arrangement cadeau

Wellnessbon cadeau gevenEr zijn verschillende arrangementen die je voor jezelf kunt boeken maar ook cadeau kunt geven. Zo kun je kiezen voor een luncharrangement waarbij niet alleen de entree is inbegrepen maar ook een heerlijke lunch in het restaurant en het gebruik van zonnebank of massagestoel. Voor echte ontspanning boek je het all inclusive arrangement. Bij dit arrangement is, de naam zegt het al, veel inclusief. Zoals opgietingen, keuze uit zonnebank, massagestoel of rhassoulsessie, keuze uit een hotstone massage, hammam behandeling of beautybehandeling, drankjes, een gerecht van de kaart, koffie met gebak en gebruik van slippers, badjas en handdoeken. Natuurlijk heb je ook de hele dag toegang tot alle faciliteiten van Thermen Nijmegen.

Online bestellen

Wil je ook een wellnessbon cadeau geven? Je kunt de cadeaubonnen eenvoudig online bestellen in de webshop. Wil je een arrangement cadeau geven dat er niet bij staat? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. De bon wordt vervolgens in een leuke verpakking naar je thuis gestuurd.