Windscherm terras voor thuis

Een Windscherm terras is natuurlijk super handig als het waait. Ons oude windscherm heeft het langzaam begeven deze was van hout en begon ook weg te rotten. Om ervoor te zorgen dat we lang plezier gaan hebben van ons nieuwe windscherm zijn we opzoek gegaan naar een Windscherm terras van hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Onze buren hadden ook pas een windscherm laten plaatsen en deze was gemaakt van duurzaam materiaal. Ik heb even aan de buren gevraagd waar zij deze hebben laten maken en waar ik ongeveer rekening mee moest houden qua prijs.

De buren hebben ons het visite kaartje gegeven van het bedrijf waar zij deze Windscherm terras hebben gekocht. Ik was al onder de indruk van de prijs die de buren ervoor hadden betaald en de kwaliteit van de windschermen. Op het viste kaartje stond een telefoonnummer en die heb ik ook gebeld. De man aan de telefoon wou even langs komen om te bekijken of het allemaal mogelijk was en zou gelijk een prijsopgave maken.

Toen deze meneer langskwam heeft hij even gekeken naar de afmetingen en de manier hoe deze windschermen bevestigd zouden moeten worden. Aan de hand hiervan is er een prijsopgave gemaakt die ontzettend goedkoop was! We hebben gelijk afgesproken dat we de windschermen wouden en waneer deze geplaatst zouden worden.