Een cadeau geven of krijgen is meer dan je denkt

Kerstpakket

Leuk om ervoor op pad te gaan: een cadeautje uitzoeken omdat je een jarige of jubilaris wilt verrassen met een geschenk. Leuk, maar er schuilt meer achter. Achter de emotie zit een rationele motivatie om iets cadeau te doen. Want al sinds mensen heugenis geven mensen elkaar cadeaus om zo vriendschappen te bevestigen en verstevigen. Maar even zo vaak worden cadeaus gegeven om iets voor elkaar te krijgen. We zijn ons daar meestal niet van bewust. Maar een schenking levert een wederkerigheid op. Je schenkt iets en je krijgt er later waarschijnlijk een dienst of gunst voor terug. Zo werkt het. Het versterkt de onderlinge band wanneer je een mooie Leren portemonnee cadeau doet. Je maakt er iemand heel blij mee. En intussen doe je ook iets goeds voor jezelf. Want op de één of andere manier krijg je wat je geeft.

Hoe persoonlijker hoe beter

Een geschenk dat met volle dankbaarheid ontvangen wordt hoeft niet persé veel te kosten. De ontvanger is niet uit op een kostbaar cadeau. Wat er wel toe doet is de persoonlijke aard van een geschenk. Heeft de gever er goed over nagedacht? Is er rekening gehouden met de ontvanger in kwestie? Als hier met “ja”is geantwoord, dan ga je op zoek naar kwaliteit. Zonder dat het exorbitant duur wordt. Anders wordt het ongemakkelijk voor de ontvanger. Een heren portemonnee van leer of een Leren portemonnee van een dame is hier prima voor geschikt. Altijd een blij gezicht.

Accessoires van leer voor mensen met stijl

Voor een kantoortijger kun je een schrijfmap leer kopen om hem/haar mee te verrassen. Het zal in dank worden ontvangen. Persoonlijk omdat het aan wensen voldoet. Dat leer een mooi materiaal is waar niemand nee tegen zegt, staat buiten kijf. Kwaliteit en ook nog eens duurzaam. Dat valt altijd in goede aarde.