Een origineel cadeau voor een speciaal iemand

Eens in het jaar is het tijd om vrienden of familie goed te verwennen. En er is geen betere tijd voor dan hun verjaardag. Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd makkelijk om elk jaar weer een nieuw cadeau te bedenken. Soms hoor je jezelf denken: maar diegene heeft alles al. Daarom zijn hier een paar leuke originele cadeaus om te geven voor een verjaardag.

Een proeverij  

Een proeverij kan in allerlei vormen gedaan worden. Als je niet van wijn houdt, heb je een bierproeverij, of een whisky proeverij! Het toffe hiervan is, is dat je wat kan drinken maar ook leert hoe de drank is gemaakt waardoor je het veel meer gaat waarderen. Dit is leuk om samen te doen omdat je het samen kan ervaren.

Diner met vrienden

Lekker uiteten! Dit is eigenlijk altijd goed, zeker als je met een groep vrienden gaat en de jarige daar in de spotlight gezet wordt. Het is voor de jarige sowieso heel fijn om te zien dat de vrienden samen komen om de verjaardag samen te kunnen vieren.

Een boekje met persoonlijke teksten

Tegenwoordig is het steeds minder vanzelfsprekend dat mensen naar elkaar waardering uitspreken. Waar je dat vroeger deed met een kaart, feliciteer je nu iemand met een kort berichtje. Voor een verjaardag kun je een boekje maken waarin iedereen een persoonlijke tekst schrijft. Je zal verrast zijn door hoe goed dit ontvangen wordt. Lijkt het je zelf ook niet heel leuk om dit te krijgen? Woorden zijn nu eenmaal emotioneel super waardevol. Het is iets wat je altijd kan bewaren en kan herlezen.

Zelf brouwen

Samen een biertje drinken is leuk, maar nog leuker als je het zelf gebrouwen hebt! Hier zijn hele toffe pakketten voor te koop. En de smaak is nog bijzonderder als je het zelf uitgekozen hebt. Je kunt het pakket aan iemand geven, maar je kunt het bier ook samen gaan brouwen en er een leuke avond aan vast plakken. Je hebt wel even geduld nodig voordat het echte biertje er is.

Een nieuw stuk natuur ontdekken

Een wandeling, een klassieker. Als cadeau is dit eigenlijk heel erg ondergewaardeerd. Veel mensen denken er niet meer aan om echt de tijd te nemen voor een goede boswandeling, of een bezoek aan een stuk natuur waar ze nog niet vaker zijn geweest. Dus wat doe je dan: geef het cadeau!  Neem wat lekkers mee, of ga daarna een hapje eten om de mooie dag af te sluiten!