Wilt u ook liever eco tassen bedrukken laten?

Een vriendin en ik studeren beide aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Wij doen de opleiding communicatie en leren veel over het doen van marketing en de communicatie van en naar bedrijven en klanten. Ik vind de studie heel erg leuk en heb echt het idee dat het heel erg goed bij mij past. In onze opleiding moeten we een aantal keer een half jaar stage lopen. Dit mag bij een bedrijf wat jou zelf het meeste aanspreekt. Ook is er voor een paar leerlingen de mogelijkheid om een eigen bedrijf op te zetten in deze periode. Tijdens de stage periode lopen deze studenten dan geen stage in een ander bedrijf, maar zij lopen dan stage in hun eigen bedrijf. Dit mag alleen als jouw bedrijfsplan is goedgekeurd door een van de docenten. Ik heb zelf samen met mijn vriendin een bedrijfsplan geschreven en deze werd geaccepteerd. Wij wilden graag kleding verkopen die wij zelf hadden gemaakt. We zijn nu bezig met het bedrijf opzetten en tot nu toe hebben wij veel positieve reacties. Het plan dat wij hebben is om t shirts van goede kwaliteit te laten bedrukken met unieke designs die wij zelf ontwerpen. Dit vinden wij namelijk erg leuk om te doen en wij zijn beide ook heel erg creatief. Omdat wij momenteel heel erg druk zijn met het lanceren van de eerste oplage shirts zijn we ook druk bezig met het bekendmaken van ons merk. Veel van onze vriendinnen, familieleden en klasgenoten zijn heel erg behulpzaam en supporten ons waar nodig. Toch willen wij graag meer volgers op onze sociale media en ook willen wij graag dat de naamsbekendheid van ons merk groter wordt. We hadden daarom het idee om tassen te laten bedrukken. Omdat wij wel heel erg bezig zijn met duurzaamheid willen we graag eco tassen bedrukken. Ik ben gaan zoeken op het internet om te kijken waar we eco tassen bedrukken konden en op die manier kwam ik terecht op de site greengiving.nl. Hier heb ik een aantal mooie tassen laten bedrukken en besteld.

Eenvoudig mooie eco tassen bedrukken via deze site

eco tassen bedrukken was heel erg eenvoudig via deze site. Ik ben heel erg blij met hoe de tassen zijn geworden. We hebben de tassen uitgedeeld aan klasgenoten en vriendinnen. We hopen dat deze vrienden de tas veel gebruiken en dat hierdoor de naam van ons bedrijfje bekender wordt onder de jongeren. Ik vind in elk geval dat de tassen heel erg goed zijn bedrukt en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat dit zeker gaat helpen aan het vergroten van onze naamsbekendheid.

Erg tevreden met onze aankoop

Wij zijn dus beide heel erg tevreden over het eco tassen bedrukken via deze site. Als u nou ook graag eco tassen bedrukken wilt dan raad ik u zeker aan om:

  • een kijkje te nemen op deze site
  • de verschillende producten die bedrukt kunnen worden via deze site eens goed te bekijken
  • een keuze te maken en de producten naar uw wens te laten bedrukken

Ik hoop dat men u hier ook goed kan helpen.