bedrukte relatiegeschenken

Je wilt je vriendin of vrouw verrassen. Misschien heeft ze eindelijk die belangrijke promotie gehaald of heeft ze haar studie afgerond en verdient ze daarom een kleinigheidje. Je hoeft niet eens een aanleiding te hebben om haar te verrassen, je kunt altijd je waardering aan haar uiten omdat je van haar houdt. Natuurlijk weet ze wel dat je van haar houdt, maar het zit hem in de kleine dingen waar ze blij van wordt en ze altijd vlinders voor je zal blijven voelen. Je kunt haar een cadeautje geven, zoals bedrukte relatiegeschenken, maar je kunt haar ook verrassen met een bioscoopkaartje of een avondje uit. Er zijn nog meer manieren om haar te verrassen, hoe je dat doet lees je in de volgende alinea.

De kleine dingen tellen

De kleinste gebaren hebben grote gevolgen. Je hoeft het daarom niet groots aan te pakken om haar gelukkig te maken. Verras haar met een onverwachte romantische kus, breng haar een croissantje op bed of koop haar favoriete koekjes in de supermarkt. Door te onthouden waar ze van houdt, weet ze dat je haar belangrijk vindt. Een ander ding die ze altijd leuk zal vinden is een complimentje krijgen. Zeg het alleen als je het echt meent, anders komt het ongemeend over. Geef dus geen compliment omdat je denkt dat ze dat wil horen, maar als je vindt dat ze een leuk jurkje draagt kun je haar complimenteren. 

bedrukte relatiegeschenken

Ga met haar op pad

Je kunt haar thuis verwennen, maar jullie kunnen ook buiten de deur leuke dingen doen. Jullie kunnen een wandeling maken of samen naar een concert of bioscoop gaan, of neem haar mee naar haar favoriete restaurant. Maar je hoeft niet alleen maar dingen mét haar te doen om haar blij te maken, je kunt ook dingen vóór haar doen. Een paar voorbeelden zijn haar lunchpakket maken, haar een dagje spa cadeau doen of een tegoedbon kopen van haar favoriete kledingzaak.