MacBook Air 2018 hoes 13 inch nodig?

macbook air 2018 hoes 13 inch

Heb je nog een Macbook air 2018 hoes 13 inch? Neem dan eens een kijkje bij Shop4Laptophoes.nl! Vandaag nemen we een kijkje bij deze webshop vanwege hun brede en diepe assortiment. Ze bieden namelijk hoezen aan voor alle merken en type laptops van 11 inch tot 15 inch. Een speciale uitzondering zijn de MacBook modellen van Apple. De site wijdt namelijk een gehele categorie aan deze range. In deze categorie vindt je verschillende types en designs voor alle soorten Apple MacBooks.

Een MacBook Air 2018 hoes 13 inch is in allerlei soorten en stijlen verkrijgbaar. Er zijn simpele, stoffen sleeves met bijvoorbeeld een ritssluiting of knoopsluiting verkrijgbaar. Ben je toch op zoek naar een wat meer uitgesproken stijl? Wees niet getreurd! Er zijn ‘book case’-type hoezen verkrijgbaar in verschillende texturen zoals leer. Echter zijn er ook hardcovers beschikbaar met speciale prints.

Goede bescherming

MacBook Air 2018 hoes 13 inch accessoires

Bij een laptop hoort niet alleen een laptop hoes of een laptoptas. Sommigen vinden het bijvoorbeeld zelfs fijn om een los toetsenbord te gebruiken bij de laptop. Nog vaker zie je dat iemand een aparte muis aansluit aan een van de USB-poorten van de laptop. Shop4Laptophoes heeft echter nog luxere accessoires. Bij deze webshop kun je allerlei verschillende kabel omvormers aanschaffen, zoals een USB-C naar VGA omvormer. Ook kun je Apple Earpods aanschaffen voor gebruik in combinatie met je MacBook, wanneer je een MacBook Air 2018 hoes 13 inch koopt.

Verschillende soorten