Bestel hier jouw Fitbit Versa 3 bandjes

fitbit versa 3 bandjes

Mooie bandjes vinden voor jouw Fitbit is nog niet zo lastig. Shop4 beschikt over een ruim assortiment en tevens ook diverse kleuren die je direct kunt bestellen. Tevens zijn de Fitbit Versa 3 bandjes eenvoudig te verwisselen! Hiermee kan jij de bandjes switchen voor een kleur wat bij jouw outfit past! 

fitbit versa 3 bandjes

Aantrekkelijke prijzen en een snelle levering

De Fitbit Versa 3 bandjes bij Shop4 zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar ook het soort materiaal kan je veranderen. Denk hierbij aan roestvrij staal, metaal en zelfs siliconen bandjes kan je hier vinden! Bovendien zorgt Shop4 voor een ontzettend snelle levering. Nog geen 24 uur later heb jij namelijk jouw bestelling al in huis! Overigens betaal je ook geen verzendkosten als je hier een bestelling plaatst!

De meest unieke kleuren kan je hier vinden en ook meteen bestellen. Erg leuk om jouw bandjes te combineren met de outfit van die dag toch? In september van het jaar 2020 is de Fitbit Versa 3 op de markt gebracht. Met een kast grootte van maar liefst 1,58 inch staat hij bekend om zijn compactheid en eenvoudigheid. Hiervoor kan je bij Shop4 een keuze maken uit drie maten, maar ook het type bandje kan je hier gerust kiezen! Neem zelf maar eens een kijkje in het assortiment en ervaar het gemak van deze schitterende bandjes!