Een skipashouder kun je ook laten bedrukken

Kerstpakket

Misschien wist je nog niet dat je tegenwoordig alles kan laten bedrukken, maar ook een skipashouder is bedrukbaar. Of je ze nu wilt aanschaffen voor jezelf, voor je medewerkers of als relatiegeschenk. Je kunt ook op een skipashouder je logo of slogan laten drukken en deze uitdelen. Twee vliegen in één klap: gemak voor de gebruiker want zo raakt hij nooit meer zijn skipas kwijt, maar ook een stukje marketing. 

Kies de juiste skipashouder als je deze wilt laten bedrukken

Als je een skipashouder wilt laten bedrukken dan zijn er vele soorten waar je uit kunt kiezen. De ene houder is de andere niet, dus het is goed je af te vragen wat je wilt weggeven als relatiegeschenk, of dat een voordeel heeft als marketingmiddel en hoe handig het is. Vergeet tot slot ook niet om aan het budget te denken dat je eraan uit wil geven. Er zijn verschillende designs zoals ronde houders, vierkante houders, statische of uittrekbare houders. 

Waarom een skipashouder als promotie gebruiken? 

Het is niet vreemd dat skipashouders niet het eerste is waar je aan denkt. Want niet iedereen staat op ski’s. Maar een skipashouder kun je voor veel meer dingen gebruiken dan alleen voor skipassen. Je kunt ze namelijk ook op congressen gebruiken. En hoe fijn is het als daar je eigen werknemers rondlopen met een houder met jouw eigen logo of als je ze kan uitdelen? 

De houders zijn daarnaast ook relatief klein waardoor je ook de mogelijkheid hebt om voldoende voorraad op te slaan. Je kunt een partij bestellen die in één kartonnen doos past. Hierdoor heb je geen enorme ruimte nodig voor dit promotiemateriaal, want dat zou zonde zijn van je dure opslagruimte. 

Een ander voordeel van een skipashouder is dat het gezien wordt als relatiegeschenk. Dat betekent dus dat afhankelijk van je bedrijfsvoering en je administratie je deze kosten kunt opgeven bij de Belastingdienst en kan aftrekken van je winst. Ook al kost het je onderaan de streep nog steeds geld, het is wel een mooie manier om te zorgen voor iets meer kosten waardoor je minder belastingen hoeft af te dragen. En onderaan de streep kan het ook zo zijn dat je er klanten of een groter netwerk aan over houdt. Ook op dit gebied dus een win-win situatie. 

Bedruk jouw logo op de skipashouder

Hoe klein de skipashouder eigenlijk ook is, je logo past er altijd wel op. Je kunt altijd in overleg de grootte van het logo bepalen, of hij alleen op de voor of achterzijde wordt afgedrukt of dat er bijvoorbeeld nog andere opties zijn, zoals bijvoorbeeld een zwart-wit afdruk of full colour. Zo kun je er zelfs voor kiezen om de stijl van het congres bijvoorbeeld mee te nemen in combinatie met jouw logo en/of bedrukking. 

Een skipashouder als relatiegeschenk weggeven of aan je werknemers mee geven is dus eigenlijk helemaal zo gek niet. Ook al is het niet het eerste waar je misschien aan denkt, het is wel ontzettend nuttig voor de gebruikers als voor het stukje marketing.

Liever een lanyard bedrukken? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden!