Het idee voor de regenachtige zondag: zelf petjes bedrukken

91Vandaag een bericht om je nog voor de aanvang van de lente een beetje mee te vermaken. Wat dacht je namelijk van je eigen petjes bedrukken? Aankomende lente heeft iedereen deze weer nodig namelijk, doen we er weer alles aan om de zon uit onze ogen te houden – en bovendien kun je jezelf er goed mee vermaken op regenachtige zondagen.

Ik kies keer op keer weer voor Maxilia

77Afgelopen zondag ging ik zelf petjes bedrukken, omdat ik altijd al aspiraties heb gehad op ontwerpgebied. Ik ben graag creatief bezig namelijk, en ik heb enkele zeer interessante designs liggen. Ik besloot er nu eindelijk iets mee te gaan doen en aangezien ik al ervaring had met Maxilia keek ik eens of ik via hen niet eens wat kon regelen. Zowaar bleek Maxilia een dochterbedrijf te hebben, genaamd Max Caps, alwaar je je eigen ontwerpen op petten kunt laten drukken. 98Zoals je wel weet, mocht je mijn eerdere berichten hebben gevolgd, kun je bij Maxilia alles wat je maar wilt laten bedrukken met alles wat je maar wilt – je voordeel is daarmee tweeledig! Bovendien is Max ook nog eens zeer voordelig en is zij binnen het segment van relatiegeschenken en promotionele artikelen daarmee een zeer geliefde partner. Het is natuurlijk niet gezegd dat je het enkel voor zakelijke activiteiten hoeft in te zetten, want ook als particulier kun je er veel mee. Maxilia onderscheidt zich namelijk ook van concurrenten doordat je bij haar ook in een kleinere oplage kunt bestellen – en omdat dit je alsnog niet erg veel kost. Daarom kies ik altijd weer voor Maxilia!