Woolrich, een bekend merk

Ben je op zoek als man zijnde naar een kledingmerk waar je veel verschillende kledingstukken van kunt kopen, die van de allerhoogste kwaliteit zijn? Dan is het merk woolrich waarschijnlijk een goede keus. Woolrich werd in de jaren 70 enorm bekend. Het merk begon met het maken van verschillende kledingstukken om te zorgen voor koude arbeiders. Zo zijn veel kledingstukken van het merk ook gemaakt voor medewerkers die werkten aan een pijpleiding in Alaska. Op deze plek werd het vaak tot maar liefst 30 graden onder nul. Door jassen te maken die warm zijn, en ook de warmte goed vasthouden, was het mogelijk voor werkers om aan de slag te gaan. Het merk heeft op de dag van vandaag de Artic Parka. Deze parka is van een zeer hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat jij zelfs tijdens de koudste omstandigheden, goed warm blijft.

Recente ontwikkelingen

Het merk woolrich heeft recentelijk ook verschillende ontwikkelingen gehad. Zo is het merk in 2016 overgenomen door het bekende Italiaanse bedrijf WP Lavori. Later heeft het bedrijf weer een nieuwe CEO. Op de dag van vandaag is er een groot team die zich continu bezig houdt met het analyseren van de laatste mode trends, en ervoor zorgt dat alle kledingstukken van de aller hoogste kwaliteit zijn. Zo is de CEO op dit moment ook de 5de generatie van de Rich familie, een van de oorspronkelijke oprichters van het Woolrich merk.

Wie draagt woolrich?

Wij kunnen Woolrich aanraden aan elke man die op zoek is naar een betrouwbaar kledingmerk dat een hoge kwaliteit aanbied, en daarnaast ook een lange levensduur heeft. Niet voor niets wordt woolrich al jaren lang gedragen door veel bekende mensen, en ook door zowel jongere als oudere mannen. Woolrich is dus een merk dat in de mode blijft, en vanwege zijn hoge kwaliteit is het ook mogelijk om erg lang te doen met een kledingstuk van het merk Woolrich, en deze lang in top staat te houden.