Hot en happening: damesschoenen Paul Green taupe

Taupe is DE nieuwe kleur van dit seizoen. Hebben jullie er al wel eens van gehoord? Het is prachtig en smaakvol, ook echt een van mijn lievelingskleuren. Zoals ik eigenlijk al wel had verwacht, zocht ik naar damesschoenen Paul Green taupe en kreeg ik meteen gehoor. Ik vind Paul Green een van de beste merken op het gebied van schoenen, de kwaliteit is hoog, vooral als je het vergelijkt met de prijs, en je weet altijd precies wat je krijgt. Ik heb ze dan ook meteen besteld.

logo-nl

Leuke schoenen

Het liefst heb ik elk seizoen weer andere schoenen, maar ik moet ook op de centjes letten, dus het is niet altijd feest. Omdat het nu bijna het einde van het jaar is, vind ik dat ik mijzelf even mag verwennen en heb ik de schoenen gewoon gekocht! Ook omdat ik weet dat ze lang meegaan, waardoor ik ze volgend jaar waarschijnlijk nog steeds aanheb. Dus dan voel je al meer voldoening als je ze koopt. Vroeger kocht ik vaak wat goedkoper spul, maar dan ben ik wel van afgestapt, het is niet te doen want vaak moet je ze binnen een half jaar alweer weggooien. Kies altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Dat kan ik je op een briefje meegeven.