In de kerstvakantie heb je lekker gezellig tijd samen om een kerst puzzel te maken. Je kunt dan een paar avonden aan de tafel zitten met een hapje en een drankje erbij en beleef je samen veel plezier aan de puzzels. Dit is toch veel gezelliger dan op de bank te ploffen met een Netflix-serie. Niet dat daar iets mis mee is. Maar samen puzzelen of met je hele gezin is toch veel leuker?

Klassieke of moderne puzzel

Hou jij van spelletjes en sta je ook nog eens bekend om je grote creativiteit en geduld? Een legpuzzel 1500 stukjes is dan zeker een uitdaging. De prachtige legpuzzels op de website van www.legpuzzels.nl zullen zeker bij je in de smaak vallen. Of je nu een klassieke legpuzzel met een bekende afbeelding of een moderne puzzel met een hoge moeilijkheidsgraad zoekt er is werkelijk voor ieder wat wils. 

Jan Van Haasteren puzzels

Jan van Haasteren is ongetwijfeld de meest favoriete artiest van vele puzzelaars. Als je eenmaal een puzzel hebt gemaakt, wil je ze allemaal maken. Ga zitten en begin met deze verslavende jan van haasteren puzzels 1500 stukjes. Vind je de haaienvin? En de Indiaan? Deze typisch Jan van Haasteren elementen zijn op al zijn legpuzzels terug te vinden.

Ben jij een puzzelfan?

Als het ene stukje naadloos in het andere past en er onder je handen een wereld tot leven komt, dan klopt het hart van de ware puzzelfan een beetje sneller. En bij puzzels van Ravensburger is dat al het geval sinds 1891. Vanaf het begin was het hun doel om puzzels te maken van de hoogste kwaliteit en na al die jaren is dat nog steeds zo. Ravensburger is dan ook marktleider in veelzijdigheid en kwaliteit en heeft voor alle puzzel fans de juiste uitdagingen en afbeeldingen. Benieuwd naar de nieuwe puzzels van ravensberger. Kijk op www.legpuzzels .nl